top of page
3b128279-0973-4bc9-92e8-45be297fb478.png

VOIP

Een VoIP-centrale (Voice over Internet Protocol) is een telefooncentrale die gebruik maakt van internetverbindingen in plaats van traditionele PSTN-verbindingen

Bespaar op uw Telefoonkosten

 • Webgebaseerd beheer: 3CX biedt een intuïtieve webinterface waarmee u uw telefoonsysteem kunt beheren en configureren zonder dat u speciale software hoeft te installeren.

 • Integratie met andere zakelijke tools: 3CX kan worden geïntegreerd met andere zakelijke tools zoals CRM, e-mail, chat en meer, waardoor uw communicatie naadloos kan verlopen.

 • Flexibele implementatie: 3CX kan worden geïmplementeerd op locatie of in de cloud, afhankelijk van de behoeften van uw bedrijf.

 • Geavanceerde functies: 3CX biedt een breed scala aan geavanceerde functies, waaronder videoconferenties, aanwezigheidsbeheer, call recording en meer.

 • Kostenbesparing: 3CX is over het algemeen een kosteneffectieve oplossing voor zakelijke telefonie, omdat het gebruik maakt van VoIP-technologie en lagere gesprekskosten biedt dan traditionele telefoonlijnen.

Met behulp van VoIP-telefonie kan uw team bellen via internet in plaats van via een traditionele vaste telefoonlijn. Dit stelt uw medewerkers in staat om altijd bereikbaar te zijn, zelfs wanneer zij niet op kantoor zijn. Bovendien is het gebruik van VoIP aanzienlijk goedkoper en biedt het een hoge mate van beveiliging voor uw communicatie.

 • Prijs wordt bepaald door de uitgaande bellijnen

 • VoIP is goedkoper dan traditionele telefoonlijnen

 • Kosten besparen op internationale telefonie

 • Kosten besparen door efficiëntie. 

VOIP 3XC

3CX is een populaire VoIP-oplossing die bedrijven kunnen gebruiken om hun telefooncommunicatie te beheren. Het biedt een breed scala aan functies

Voordelen VOIP

Er zijn verschillende voordelen van een VoIP-systeem ten opzichte van traditionele telefoonlijnen

 • Kostenbesparing: VoIP-telefonie is over het algemeen goedkoper dan traditionele telefoonlijnen, omdat het gebruik maakt van internetverbindingen in plaats van gespecialiseerde telefoonlijnen. Hierdoor kunnen bedrijven aanzienlijk besparen op de kosten van internationale gesprekken en langdurige telefoongesprekken.

 • Flexibiliteit: Met VoIP-telefonie kunnen medewerkers vanaf elke locatie ter wereld toegang krijgen tot het telefoonsysteem van het bedrijf via internet. Dit betekent dat medewerkers op afstand kunnen werken en nog steeds toegang hebben tot de volledige functionaliteit van het bedrijfstelefoonsysteem.

 • Geavanceerde functies: VoIP-telefonie biedt tal van geavanceerde functies, zoals voicemail naar e-mail, videoconferenties, aanwezigheidsbeheer en meer. Deze functies zijn vaak niet beschikbaar bij traditionele telefoonlijnen.

 • Schaalbaarheid: VoIP-telefoniesystemen kunnen eenvoudig worden opgeschaald om aan de behoeften van uw bedrijf te voldoen. Dit betekent dat u eenvoudig nieuwe telefoonlijnen kunt toevoegen en extra gebruikers kunt aansluiten naarmate uw bedrijf groeit.

 • Integratie met andere zakelijke tools: VoIP-telefonie kan worden geïntegreerd met andere zakelijke tools zoals CRM, e-mail en chat. Hierdoor kunnen bedrijven hun communicatie naadloos laten verlopen en de productiviteit van hun werknemers verhogen.

Voor welke bedrijven is VoIP geschikt

VoIP-telefonie is geschikt voor bijna alle soorten bedrijven, ongeacht de grootte of branche. Hier zijn een paar voorbeelden van bedrijven die kunnen profiteren van het gebruik van een VoIP-systeem

 • Kleine bedrijven: VoIP-telefonie is vooral geschikt voor kleine bedrijven, omdat het hen in staat stelt om een professioneel telefoonsysteem te hebben zonder de hoge kosten van een traditioneel telefoonsysteem. Bovendien kan het VoIP-systeem eenvoudig worden aangepast naarmate het bedrijf groeit.

 • Bedrijven met meerdere locaties: Voor bedrijven met meerdere locaties kan VoIP-telefonie een uitstekende optie zijn, omdat het eenvoudig is om gebruikers te verbinden via internet, ongeacht hun locatie. Hierdoor kunnen medewerkers op verschillende locaties eenvoudig samenwerken alsof ze op dezelfde locatie zijn.

 • Bedrijven met veel internationale gesprekken: VoIP-telefonie is een kosteneffectieve oplossing voor bedrijven die veel internationale gesprekken voeren, omdat de kosten voor internationale gesprekken via internet veel lager zijn dan bij traditionele telefoonlijnen.

 • Bedrijven die flexibiliteit nodig hebben: Bedrijven die flexibiliteit nodig hebben in termen van werken op afstand of het toevoegen van nieuwe gebruikers, kunnen profiteren van VoIP-telefonie. Dit komt omdat het eenvoudig is om nieuwe gebruikers toe te voegen en medewerkers kunnen toegang krijgen tot het telefoonsysteem vanaf elke locatie met internetverbinding.

VoIP biedt voordelen voor het onderwijs

VoIP-telefonie kan scholen verschillende voordelen bieden, waaronder kostenbesparing, verbeterde communicatie, flexibiliteit, veiligheid en schaalbaarheid. Dit kan helpen om de communicatie op scholen te verbeteren en de efficiëntie te verhogen.

bottom of page